technologynews.gr
SMART ROADSMART TRAFFICΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα

Η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα είναι συχνά συμπληρωματικά θέματα στην τεχνολογία. Με απλά λόγια, δεν μπορείτε πραγματικά να συζητήσετε το ένα χωρίς το άλλο.

Αν και η τεχνητή νοημοσύνη εφαρμόζεται με ταχεία ταχύτητα σε διάφορους τομείς, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη σχεδόν σε κάθε πτυχή της διαδικασίας κατασκευής αυτοκινήτων. Παραδείγματα τεχνητής νοημοσύνης στην αυτοκινητοβιομηχανία περιλαμβάνουν βιομηχανικά ρομπότ που κατασκευάζουν ένα όχημα και αυτόνομα αυτοκίνητα που πλοηγούνται στην κυκλοφορία με μηχανική μάθηση και όραμα.

Καθώς κάθε κατασκευαστής αυτοκινήτων και η μητέρα τους αγωνίζονται για την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και αυτοοδήγησης , υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες τεχνολογίας και νεοφυείς επιχειρήσεις με τον ίδιο σκοπό.

Αν και πολλοί πιστεύουν ότι τα προσωπικά, αυτόνομα οχήματα είναι το μέλλον, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση εφαρμόζονται στον τρόπο κατασκευής των οχημάτων και στον τρόπο λειτουργίας τους στο δρόμο. Η τεχνητή νοημοσύνη στα αυτοκίνητα στοχεύει στη βελτίωση της ασφάλειας των οχημάτων, στην αύξηση της απόδοσης καυσίμου και στην παροχή στους οδηγούς βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. 

Δείτε πώς αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη στα αυτοκίνητα.

τεχνητή νοημοσύνη αυτόνομα οχήματα αυτοκινήτων
Εικόνα: Shutterstock

AI για αυτόνομα οχήματα

Ας ξεκινήσουμε με τον ελέφαντα στο δωμάτιο: αυτοοδηγούμενα οχήματα .

Πολλοί μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων εργάζονται για να δημιουργήσουν τα δικά τους αυτόνομα αυτοκίνητα και χαρακτηριστικά οδήγησης, αλλά θα επικεντρωθούμε σε σχετικά νέες εταιρείες τεχνολογίας και νεοσύστατες επιχειρήσεις που έχουν δημιουργηθεί από την ιδέα των αυτοοδηγούμενων οχημάτων.

Είτε η τεχνολογία τους προορίζεται για χρήση στις δημόσιες συγκοινωνίες, κοινή χρήση ποδηλάτων ή προσωπικές ανάγκες, οι ακόλουθες εταιρείες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων.

Related posts

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Συναισθημάτων είναι η επόμενη τάση μετά την Γενετική ΑΙ

admin

Έρχονται τα ρομπότ, φεύγουν οι άνθρωποι! 

admin

Apple: Η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει στις οθόνες των iPhone

admin

Leave a Comment