technologynews.gr
LoRaWAN και LoRaSMART PARKINGSMART TRAFFICΕΞΥΠΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαχείριση Οδικής Κυκλοφορίας

Για να μεταβείτε από ένα δεδομένο μέρος στο άλλο στην πόλη υπάρχουν πολλές επιλογές, αυτοκίνητο, ταξί, μετρό, τραμ, λεωφορείο, ποδήλατο, κοινή χρήση ποδηλάτων, σκούτερ και ακόμη και άλλα είδη οχημάτων για ατομική κινητικότητα.

Το να μοιράζεσαι το δρόμο μεταξύ όλων είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ενώ σε ορισμένα μέρη αυτό σημαίνει οργάνωση της πόλης για τη διαχείριση διαφορετικών τύπων οχημάτων, σε κάποια άλλα σημαίνει να βρείτε έναν τρόπο να γεμίσετε λωρίδες ποδηλάτων και πεζόδρομους όπου οι δρόμοι σχεδιάστηκαν αρκετές δεκαετίες πριν έχοντας κατά νου μόνο την κινητικότητα των αυτοκινήτων .

SEGUR™: για να βελτιώσετε την κοινή χρήση της πόλης μεταξύ πολλαπλών τύπων κινητικότητας

Το SEGUR™, ως λύση διαχείρισης της κυκλοφορίας φέρνει μια πολύτιμη οργάνωση της ροής κινητικότητας που ενισχύει την κινητικότητα στην πόλη, εξομαλύνει τη ροή της κυκλοφορίας και βοηθά στην κοινή χρήση δρόμων μεταξύ διαφορετικών τύπων οχημάτων. Έτσι, το SEGUR™ καθιστά δυνατή την ιεράρχηση των τραμ στα αυτοκίνητα σε μεγάλες λεωφόρους και σταυροδρόμια. Η διαχείριση μιας διαφορετικής διόδου για ποδήλατα δεν είναι πλέον πρόβλημα ούτε με τα φανάρια των γραμμών ποδηλάτων.

Τι προσφέρουμε: διαχείριση κυκλοφορίας

Το SEGUR™ είναι μια αποδεδειγμένη λύση διαχείρισης της κυκλοφορίας που οργανώνει τις ροές προτεραιότητας στην πόλη για διαφορετικούς τύπους οχημάτων. Η λύση διαμορφώνει τα φανάρια σε προκαθορισμένα μοτίβα κυκλοφορίας και ανακτά επίσης πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για να προσαρμόσει τη ρύθμιση που υπόκειται. Με τη ρύθμιση της κινητικότητας, μειώνεται η συμφόρηση και η ρύπανση.

Το SEGUR™ βοηθά στη διασφάλιση αποτελεσματικών πολιτικών προς τους ακόλουθους στόχους:

  • Εξισορροπήστε τους διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς: πεζούς, ποδήλατα, μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα και δημόσια μέσα μεταφοράς
  • Παρέχετε ασφάλεια, ασφάλεια και βέλτιστη εξυπηρέτηση για τους χρήστες του συστήματος μεταφορών
  • Διατήρηση της κινητικότητας που οδηγεί την οικονομική ανάπτυξη
  • Μείωση της αστικής ρύπανσης και της συμφόρησης που προκαλείται από τα μηχανοκίνητα οχήματα

Μαζί με πιο μακροπρόθεσμες λύσεις, όπως η αναβάθμιση των συστημάτων δημόσιων μεταφορών και η εισαγωγή συστημάτων διοδίων στο κέντρο της πόλης, τα συστήματα διαχείρισης της κυκλοφορίας υψηλής απόδοσης μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας πολιτικής σχεδιασμού πόλης και μεταφορών.

Related posts

Focus on Tech Life Tips: Εννιά στους δέκα Έλληνες είναι “όλη μέρα μ’ ένα κινητό στο χέρι”

admin

Σε πόσα χρόνια θα έχουμε υπολογιστές που θα σκέφτονται σαν άνθρωποι

admin

Η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες ψυχαγωγίας, άνεσης και λειτουργιών του οχήματος

admin

Leave a Comment